• Úvod
  • Provozní řád
  • Informace pro strávníky
  • Odhlášení

 

Jídelníček

Přihlášení

Osobní číslo 

Pin 

 


02.06.2025 - Pondělí

     Oběd

  polévka Zeleninový vývar s bramborami,  - 9.
  1 . Vepřové maso po sečuánsku s dušenou rýží,  - 2,4,5,8a,9,14.
  2 . Cizrnové ragú, pečené grenaille,  - 1a,7,9,10,12.
  3 . Zeleninový salát s bylinkovým dipem,  - 3,7,10.

03.06.2025 - Úterý

     Oběd

  polévka Bramborová polévka,  - 1a,7,9,12.
  1 . Indický čočkový dhal s kuskusem,  - 1a,7,9,12.
  2 . Vepřový plzeňský guláš s těstovinou,  - 1a,3,7,9,10,12.
  3 . Celerový salát s mrkví, jablky a slunečnicovými se,  - 9,12.

04.06.2025 - Středa

     Oběd

  polévka Hovězí vývar s divokou rýží,  - 9.
  1 . Kuřecí maso na paprice s těstovinou,  - 1a,3,7,9.
  2 . Asijské nudle s vejcem a zeleninou,  - 2,3,4,9.
  3 . Zeleninový salát s limetkovým přelivem,  - 3,7.

05.06.2025 - Čtvrtek

     Oběd

  polévka Rybí polévka,  - 1a,2,3,4,7,9,10,14.
  1 . Vepřový přírodní plátek s bramborovou kaší,  - 1a,7,9,10,12.
  2 . Pohanková kaše s kokosovým mlékem, medem a hruškam,  - 12.
  3 . Salát z červené řepy s balkánským sýrem,  - 7.

06.06.2025 - Pátek

     Oběd

  polévka Krémová česneková polévka,  - 1a,7,9,10.
  1 . Bramborová roláda s uzeným masem, dušený špenát,  - 1a,3,7,9,10,12.
  2 . Fusilli s milánskou omáčkou a sýrem,  - 1a,3,7,9,10,12.
  3 . Bulgur salát s kuřecím masem a dipem,  - 1a,3,7,10.


alergeny:
1=obiloviny obsahující lepek, 1a=pšenice, 1b=žito, 1c=ječmen, 1d=oves, 1e=špalda, 1f=kamut, 1g=jejich hybridní odrůdy, 2=korýši a výrobky z nich, 3=vejce a výrobky z nich, 4=ryby a výrobky z nich, 5=arašídy a výrobky z nich, 6=sója a výrobky z ní, 7=mléko a výrobky z něj, 8=skořápkové plody a výrobky z nich, 8a=mandle, 8b=lískové ořechy, 8c=vlašské ořechy, 8d=kešu ořechy, 8e=pekanové ořechy, 8f=paraořechy, 8g=pistácie, 8h=makadamia, 9=celer a výrobky z něho, 10=horčice a výrobky z ní, 11=sezam a výrobky z něj, 12=oxid siřičitý a siřičitany, 13=vlčí bob a výrobky z něj, 14=měkkýši a výrobky z nich
vysvětlivky:
BLP=bezlepek, BLK=bezlaktoza